MSV Nitra 2023 | 23.-26. května | Pavilon M2, stánek č. 8.

MSV Nitra 2023

 

Srdečně vás zveme k návštěvě naší expozice v průběhu Mezinárodního strojírenského veletrhu v Nitře.
Navštivte náš stánek a přesvědčte se, jak technologie Hexagon umožňují efektivní vývoj a optimalizovanou výrobu. Naše řešení umožní sběr kvalitativních dat, jejich zpracování a následnou zpětnou vazbu pro vývoj či výrobu a vaší společnosti tak poskytnou klíčovou výhodu na stále diverzifikovanějších trzích:

 

  • Zlepšíte kvalitu výrobků
  • Snížíte náklady
  • Získáte náskok před konkurencí
  • Zvýšíte kapacitu vaší výroby

Máte-li o schůzku zájem, neváhejte, a vyplňte formulář vpravo. Následně vás budeme kontaktovat.

Na co se můžete těšit?

Připravujeme pro vás technologie CAE simulačních softwarů a metrologických řešení. 

Pro dotekové i bezkontaktní měření malých a středně velkých dílů budou mít zastoupení měřicí ramena Absolute Arm. Pro měření těch největších dílů uvidíte Leica Absolute Tracker AT960. Obě řešení budou zkombinovaná s laserovým skenerem AS1.

Výrobcům trubek a drátů představíme špičkové řešení TubeInspect pro inspekci trubek a drátů v rámci sekund a automatickou tvorbu korekcí pro ohýbačky. Zařízení lze použít pro sériovou kontrolu velkoobjemových dávek, reverzní inženýrství nebo prototypové aplikace. Lze jej plně integrovat do robotických výrobních buněk. 

Souřadnicový měřicí stroj TIGO SF určený do výrobního prostředí nabízí vysokou produktivitu měření přizpůsobenou jednotlivým procesům a poskytuje řešení pro širokou škálu výrobních požadavků.
        
Seznámíte se také s CAE simulačními softwary pro modelování materiálů, tepelnou a fluidní dynamiku, akustické simulace, simulace výrobních procesů a mnohé další. 

Dále uvidíte Q-DAS, softwarové řešení pro statistické vyhodnocování a analýzu naměřených dat.

Stánek Hexagon najdete v pavilonu M2, č. 8.


Chcete-li nás na veletrhu navštívit, můžeme vám poskytnout volnou vstupenku. Pro její získání klikněte zde.


Těšíme se na společné setkání.

Tým 
Hexagon Manufacturing Intelligence

Rezervujte si schůzku během veletrhu na našem stánku.

Naše Zásady ochrany osobních údajů popisují, jak zpracováváme vaše osobní údaje. Poskytuje také informace o tom, jak můžete uplatnit některá ze svých práv. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat kliknutím na odkaz „Odhlásit odběr“ v zasílaných elektronických marketingových sděleních. Odesláním tohoto formuláře vyjadřujete souhlas s našimi Podmínkami použití.